Loading map...
 Home    Laure Laumea

Laure Laumea

Email
rosiehague@yahoo.com
Laure Laumea

About

Hogyan játszik a póker?

Stratégia használatával. Olvasás ellenfelek – Megfigyelés és viselkedési elemzés. Pot esélyek – A pot mérete a szükséges téthez képest. A siker megköveteli a kulcsfontosságú stratégiai fogalmak megértését: Kéz rangsorolás – A kéz erősségeinek ismerete elengedhetetlen. Pozíció – Késői cselekvés versus korai változások megközelítése. A póker elsajátítása messze túlmutat a szabályok ismeretén. Azonban az olyan alapvető elemek megragadása, mint a pot esélyek, a megtévesztés és az ellenfelek olvasása különbözteti meg a profikat az amatőröktől, nem csak a jó kártyákkal.

Van egy életre szóló stratégiai árnyalatok tanulni póker. Bluffing – Taktikai fogadás csalás. Ki fogja megtenni a következő lépést? Miért néznek ezek a srácok egymásra? Én magamra gondoltam. Ott voltak, hogy megvédjék magukat. Nyilvánvaló volt számomra, hogy a biztonsági személyzet nem volt ott, pokerasztal.com hogy megvédjen minket. Ha az összege meghaladja a 21-et, akkor elveszítheti az összes tétet, és feladhatja a kereskedő kártyáit.

Ez azt jelenti, hogy a győzelemhez a huszonegyeseknek szükségük van rá. Mi az első lépés a blackjackben? A blackjack a kaszinó „specialitása”. Van egy egyszeri (O.) amely a ház hat kártyát ad. Még egy tétet lehet tenni. Ez a ház előnye kártyajáték egy egyszerű szabály, a számláló legyőzi a sajátját. Mi az a biztosítási játék? Miután kiválasztotta a számot, húzza a kártyákat, hogy megfeleljen, amíg van. Biztosítás akkor van, ha a kereskedőnek 17 vagy annál kisebb lágy keze van.

Egy extra kártyát kap a kezedbe, miután egy ász kártyát húztak a kereskedő sorsolásán, és a kereskedő szembe áll. A kereskedő határozza meg, hogy a kezed jogosult-e biztosítási játékra. Ha a kereskedő nem bukik meg, vagy lágy kézzel rendelkezik, akkor megduplázza a tétet. Mi a neve a blackjack játéknak? Van esélye, hogy mindent megnyerhet, de ez az osztónak kell lennie. Ezt nevezem játéknak, mert egy kártya lehet a különbség a nyereség között.

Győzelem és/vagy veszteség Egy kártya tönkreteheti Önt, vagy nyerhet. Ha a kereskedő halmozódik vagy csúszik, akkor a kártya nyer. De ha kijön, akkor 5 (az ötszörös tétet) kell tennie a tétjére, hogy legyőzze az osztót. Önnek csak egy-öt esélye van arra, hogy egy kötést hozzon létre, és a bank keze nyer. 10 – 2 (a legalacsonyabb érték) Az ász egyedülálló abban, hogy magas kártyaként és alacsony kártyaként is használható.

Az első dolog az első – beszéljünk a legtöbb pókerváltozatban használt szabványos 52 kártyás dobozról. A király A királynő A Jack. Ezen túlmenően a kártyák a királytól a kettőig terjedő rangsorban vannak A gyémántok A klubok Mindegyik ruhában 13 különböző rangú kártya található: Ace (legmagasabb érték). A póker fedélzetek négy különböző ruhát tartalmaznak: Spades .

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.